De podotherapeut

Yolaine Huikeshoven is afgestudeerd als podotherapeut aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven, waarna zij al snel haar eigen praktijk oprichtte in Echt. Later volgden de praktijkruimtes in Holtum en Montfort, waardoor u op 3 locaties bij haar terecht kunt.

Vakkennis en lidmaatschappen

Podotherapie is een beroep dat erg in beweging is. Door wetenschappelijk onderzoek wordt steeds meer inzicht verkregen in aspecten van het vak. Om van de laatste ontwikkelingen in haar vakgebied op de hoogte te houden volgt zij jaarlijks bijscholingscursussen en woont ze congressen bij.

Daarnaast is ze lid van de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP). Zo weet u zeker dat u bij Podotherapie Huikeshoven kwalitatief goede zorg ontvangt.

Alles in één hand

Yolaine creëert hulpmiddelen zoals zolen, ortheses en nagelbeugels het liefst zelf, waardoor u voor alle aspecten van de behandeling bij één persoon terechtkunt. Het is juist de combinatie van het werken met mensen, vakmanschap en het zoeken naar creatieve oplossingen, wat haar zo aanspreekt in haar vak. Haar doel is om de patiënt te praktijk te laten verlaten met een duidelijk beeld van de oorzaak van de klachten en hoe deze kunnen worden opgelost.

neem hier contact op met podotherapie Huikeshoven

Klik hier
Website laten maken door Modual.